Mucoperm, darmvlies hersteller

MUCOPERM® Darmvlies hersteller……

Darmen hebben een eigen microklimaat waar zich miljarden gespecialiseerde cellen bevinden, sommige zijn nodig bij het ingewikkelde proces van de spijsvertering, andere zijn in dienst van ons afweersysteem.

Dit proces wordt door velen factoren van buitenaf beïnvloed. 

Voeding speelt hierin een buitengewone belangrijke rol.

Het is de basis voor het aanmaken van ons genetisch materiaal, energie productie, toevoer van essentiële stoffen zoals vitamines, mineralen en anti-oxidanten. Kortom, uit voeding worden alle noodzakelijke bouwstenen gehaald om ons lichaam gezond te houden en goed te laten functioneren.

 

Verschillende factoren kunnen die kunnen leiden tot div. klachten

 

  • Voeding: Helaas staat de kwaliteit van onze voeding onder grote druk en zijn de noodzakelijke mineralen en vitamines niet altijd voldoende aanwezig.
  •  Water: uit een onderzoek naar de kwaliteit van drinkwater is al eerder gebleken, dat dit resten bevat van medicijnen, zelfs in Londen bleek er materiaal van chemokuren en antibiotica en Prozac in het water te zitten.
  • Chronische stress: Dit is ook een boosdoener, waardoor er hormonale stoornissen kunnen ontstaan met als gevolg dat de bijnieren uitgeput raken en hiermee ook de zogenaamde energie-as. Hierdoor zijn de spijsverteringssappen niet meer voldoende aanwezig.
  • Antibiotica: Hiervan is bekend dat de darmflora wordt aangetast en dat deze stoffen voor jaren in ons lichaam aanwezig blijven.
  • Maturatie: Dit betekent dat gedurende de zwangerschap de kwaliteit van de darmflora van de moeder overgedragen wordt aan het nog ongeboren kind.
  • Gevolgen van bestraling en of chemokuren.

 

Door al deze factoren kan er een probleem ontstaan met het darmslijmvlies (mucosa), dit gaat gaten vertonen, de permeabiliteit (doorlaatbaarheid) van de darmwand wordt ernstig aangetast (leaking gut syndrome).

Ons verteringsproces, maar ook ons immuunsysteem, komt zwaar onder druk te staan. Dit met als gevolg o.a. (chronische) ontstekingen, want juist de darmen spelen een grote rol in het afweersysteem.

Het lichaamseigen detoxificatie systeem (ontgiften) en daarmee de leverfunctie nemen af.

 

Gevolgen kunnen o.a. zijn: prikkelbare darm, spastische darm, ziekte van Chron, Candida, diarree, obstipatie en maagzweren.

Maar ook vaginale infecties, huidproblemen (zonneallergie), voedingsintoleranties zoals lactose en gluten intolerantie (coeliakie), hooikoorts, chronische sinusitis. Dus infecties en slijmvlies gerelateerde aandoeningen.

 

De kwaliteit van leven neemt langzaam af en men raakt gewend aan de ongemakken, maar uiteindelijk nemen de klachten toe en wordt het steeds moeilijker om leefpatronen te wijzigen.

 

Mucoperm® is een hoogwaardig voedingssupplement voor uw darmen en werkt in het bijzonder in op uw darmslijmvlies.

Het bestaat uit natuurlijke stoffen die positieve invloed hebben op vertering, detoxificatie, bacteriën en darmflora.

Mucoperm bestaat uit 4 groepen stoffen:

  • stoffen die ongewenste stoffen elimineren

  • stoffen die de vertering verbeteren

  • stoffen die als voeding dienen voor de darmflora

  • stoffen die de darmslijmvliescellen in hun functie ondersteunen of herstellen

Het darmslijmvlies heeft een dubbele rol: voedingsstoffen opnemen en een barrière opwerpen tegen stoffen die ongewenst zijn. Precies daarom is de integriteit van het darmslijmvlies van groot belang. Als het darmvlies een van zijn taken niet meer kan uitoefenen, treden er dan ook talrijke problemen op.

 

 

 

Zilverschoon:
De plant, die sterk doch buigzaam is
Els Klomp, Praktijk Zilverschoon Fangmanweg 24 6862 EJ Oosterbeek
Behandeling volgens afspraak: Telefoon: 026 44 27 123
Stuur een mail naar:
Stuur een mail
info@praktijkzilverschoon.nl
Back to Top